O nás

Značka Collibre si kladie za cieľ stať sa kolagénovým nápojom číslo jedna na svete. Keď sa povie kolagén, predstavíte si Collibre.

Ako Collibre vzniklo? 

Tvorcom jeho receptúry je Dr. Jozef Zuraw. Vždy miloval jazdu na bicykli. Aj aktívne športoval, hral tenis, squash a futbal. Pred pätnástimi rokmi, keď mal niečo po päťdesiatke, ho ale tak rozboleli kolená, že už ďalej na bicykli jazdiť nemohol. 

Jeho švajčiarsky obchodný partner, ktorý okrem iného distribuoval kolagén v prášku, mu vtedy odporučil užívať 10 g kolagénu denne, počas najmenej 3 mesiacov. Dr. Zuraw užíval kolagén pravidelne.6 mesiacov. 

Bicykel potom oprášil a jazdí na ňom ďalej. Dnes má 68 rokov a vydáva sa na 40 km dlhé cyklovýlety okolo jazera, ktoré je neďaleko jeho domova. Za týždeň prekoná na svojom bicykli okolo 900 km.

Ako sám hovorí: “Keď mi kamarát priniesol plechovku kolagénu v prášku a povedal, nech ho preventívne užívam, bol som mu za jeho skvelý nápad vďačný. Nebavilo ma ale myslieť stále na to, že si musím odvážiť 10 g a namiešať si ich do nejakého nápoja, ktorý mal navyše asi 300 ml.” 

A tak vznikol nápad pripraviť dennú dávku kolagénu tak, aby bola priamo pripravená na pitie. Žiadne váženie, meranie ani miešanie. Tak začal trojročný proces vývoja Collibre vo švajčiarskych laboratóriách.

Pozitívne účinky a príjemné užívanie kolagénového nápoja Collibre si teraz ľahko overíte aj vy. 

 

Patentovaná receptúra Collibre

Receptúra Collibre je patentovaná na úrade
EUROPEAN UNION INTELLECTUAL PROPERY OFFICE
No. 015953813

Výroba v Rakúsku

Spojili sme sa s našimi kolegami v Rakúsku, kde teraz na najkvalitnejšej aseptickej výrobnej linke Collibre vyrábame bez použitia konzervantov.

Collibre je teraz k dispozícii v Poľsku, Estónsku, Litve a Českej republike. Produkty budú čoskoro k dispozícii aj v USA, Nemecku, Holandsku, Južnej Amerike alebo Južnej Kórei.

Pozitívne účinky a príjemné užívanie kolagénového nápoja Collibre si teraz ľahko overíte aj vy. 

KÚPIŤ Collibre

Zostaňme v kontakte

Až budeme mať nový produkt alebo zaujímavosť, radi by sme Vás o tom informovali.
Nebojte, nespamujeme, na to nemáme čas ☺